SKÖNHETSFAVORITER JUST NU..

beauti

Jag beställde hem lite saker från Escentual förra veckan. Mina Avenéprodukter och Bioderma finns där till bra pris. Dessa produkter använder jag just nu och min hy känns otroligt bra. Jag glömde att fota Mackeykrämen dock, och eftersom den innehåller syror använder jag den innan läggdags varannan kväll. Det sticker till en stund när jag lägger på den men då känner man verkligen att det händer något. 

Annars använder jag dessa; 
Som nattkräm: Avené Skin Recovery cream rich, HÄR
Två gånger i veckan boost: Avené Soothing moisture mask, HÄR
Dagkräm: Avené Hydrance Optimal Light, HÄR
Under dag– och nattkräm: Bioderma, fuktserum (älskar det) HÄR
När jag känner mig extra torr: Maria Åkerberg, Royal Facial Oil Neroli, HÄR (eco)
Runt ögonen: Maria Åkerberg, Eye Balm, HÄR (eco)
Boost: Just Argan Oil, HÄR

 

 1. Renata skriver:

  Hej!
  Tack för en jättebra blogg!!!!
  Jag köpte avene skin recovery krämen-och jag är hittills väldigt nöjd så tack för tipset. Kommer du lägga upp en tutorial på hur du sminkar dig? Det känns som om du har stenkoll på allt son har med skönhet och hudvård att göra 🙂
  Trevlig helg!

  1. Tack Renata! ☺️ va glad jag blir att höra. Jag älskar den också. Känns så ren på något vis. Ja jag ska ta tag i det, lovar. Ska kolla igen med ett företag som ville styra upp det. Kollar på måndag. Ja jag älskar smink och skönhet haha skulle verkligen vilja göra tutorials och visa mina favoritknep 😉 trevlig helg, kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..