VILKEN LYCKA, DET ÄR FANTASTISKT…

Hej vänner!
Jag är så glad. Har ni sett att familjeliv har gjort om designen på bloggarna? Det känns helt fantastiskt eftersom jag länge klagat på designen. Jag lägger så mycket tid på att fota och skriva så nu känns det 100 gånger roligare. Hoppas ni också tycker det, eftersom det är för er 🙂


I dag fick jag äntligen ta mig ut. Naomi är hemma i dag också men hon fick vara med pappa på jobbet ett par timmar så jag kunde fixa lite saker. Bara att få ta en promenad och en kaffe i solen var guld värt. Vädret var ju dessutom helt magiskt med vår i luften.
Mitt öga är dessvärre inte bra. Snarare värre och värre ska det bli. Jag har fått en vagel (usch bara ordet får mig att spy). Det skaver och värker men jag har fått en salva som ska lindra lite, men det kommer tydligen bli värre tills den försvinner. Värre saker kan hända så jag är glad ändå. 

 
   
 

Kappa, H&M // Halsduk, ? // Solglasögon, Granpa, Mössa, H&M. Den andra ni ser är Malin, min partner in crime och hennes fina Lanvin. 

  1. Annie skriver:

    Finns denna kappa online eller i butik nu? Så fin! 🙂

    1. Tack!! Har dessvärre inte sett den sen jag köpte den i höstas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..