DÅLIG MAMMA..

I dag gick N till förskolan, hon ville verkligen gå och hade inte haft feber på över ett dygn. Jag lämnade henne fyra timmar men såg när jag hämtade henne att det inte var smart. Hennes ögon hängde och hon var så trött, stackarn. Då fick jag som vanligt dåligt samvete. Hur kunde jag lämna henne? Vilken dålig mamma, jag skulle ha varit hemma med henne och låtit henne vila hela veckan. Hon säger att hon mår bra, men jag känner att hon inte är sig lik. Vi får helt enkelt ta det lugnt hela helgen så hon kurerar sig. 

Efter frukosteventet i dag (mitt tidigare inlägg) så fotade Annika mig. 


  


Blus, h&m trend // Kappa, h&m trend // Solglasögon, AM Eyewear // Skor, Isabel Marant // Hatt, ? 

  1. Emelie skriver:

    Magisk jacka! Är den inköpt nyligen?

    1. Hej tjejen!
      Nej i höstas.. Tyvärr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..