UTRENSNING DELUX! 

Hej hopp! 

Hur mår ni? 

Jag har haft en fixar dag. Trodde att jag skulle vilka komma ut eftersom vi har varit inne så länge. Men nej, jag började tvätta och rensa. Hjälp va mycket kläder jag och tjejerna har. Jag var nere i källaren och hämtade upp kartonger som jag gick igenom. Om jag bara hade orken skulle jag sälja men det är så lätt att ge bort. Finare kläder ska jag ta mig i kragen och sälja. Ska hitta på något, kanske ni är intresserade av dem. Fina barnkläder som är nästan oanvända. 

Jag gjorde en så god sallad som är enkel att slänga ihop. Till en person: ta två stora nävar grönkål. Stek den i olivolja ett par minuter. Blanda i två skedar créme fraiche och blanda. Servera med en stekt laxfile, avokado och rostade nötter. Jisses va gott! 

 

Lyckades städa balkongen och svepa in sol!

  

 1. Frida skriver:

  Måste bara säga att jag älskar din stil,och du ser alltid så sjukt fräsch ut! Jag har en dotter på snart 3 månader och jag är säkert intresserad av att köpa lite kläder! Ska du lägga ut här eller på insta?

  1. Tusen tack Frida! Jag ska göra en instagram tänkte jag! Lättast så! Håll koll 😉

 2. Renata skriver:

  Mums det ska jag prova att laga nästa vecka
  Förresten, använder du ansiktsvatten i din dagliga hudvård? Vilket märke isf?
  Kram

 3. Åå jag vill gärna köpa din mini rodini overall som lilla C haft nu i höst om du vill sälja så klart 🙂
  Kram Petra

  1. Åh den är mitt bästa köp! Hon kommer nog kunna ha den hela våren också jag såg den på en engelskt barnsida häromdagen! Måste genast kika vart det var och tipsa dig ❤️ kram A

 4. Johanna skriver:

  Tips: Facebook hat massor med köp och sälj-sidor för barnplagg. Finns dessutom specifika för tex newbie och mini rodini

  1. Åh va bra! Tack! Det ska jag kolla! Vad söker jag på? Köp och sälj?

   1. Johanna skriver:

    Sök på ”köp och sälj” och sen tex märke eller bara barnkläder ☺️

 5. Jenni skriver:

  Var är de fina kopparna med blå ”prickar” ifrån? De är så fantastiskt fina 🙂

  1. Tack Jenni, de kommer från Lagerhaus ✌️ älskar dem, så härliga att dricka ur också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..