BRUNCH, MYS OCH EN LITEN SJUKLING

Hej vänner, 

I dag började vi med god frukost hemma. Vi tänkte gå ut och äta men tänkte och tänkte men kom inte på ett enda ställe som vi var sugna på. M åkte till Bröd & Salt och köpte mitt favoritbröd, valnötter och havssalt. 

Jag tar gärna emot frukosttips i Stockholm om ni har några favoriter som ni vill dela med er av 😉  Jag älskar nämligen frukost! Men hemma bäst! 

I dag fyllde vår vän Nizar år så vi firade honom på Nytorget 6, mys! Jag märkte på C att hon var lite trött, hängig och varm. Sen tog jag tempen och hon hade 39 grader. Vi åkte till mamma och pappa för M skulle sätta upp nya dörrar till vår garderob i hallen, blev så snygg (visar i morgon). Det var så skönt att få ligga i soffan hela dagen och bli uppassad. Så fort jag försökte lägga ner C vaknade hon så hon låg i min famn i 3 timmar och sov (!). Nu blir det en jobbig natt. Hon kan inte sova bra alls, vaknar hela tiden. 

Hoppas er helg var bra! Kram A 


  1. Annelie skriver:

    Hej Alexia. Tänkte bara snabbt fråga dig var dina fina tallrikar med hål i vid kanterna kommer från? Superfina! Kram

    1. Hej! Tack älskar dem också. Jag fick dem av min mamma som har fyndat dem på myrorna jag ska också bli bättre på att loppisfynda porslin, finns otroligt mycket fint man kan hitta billigt! Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..