BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN.. 

…hade jag idag med Michaela på Strandvägen 1. Vi pratade om hennes resor, barn, otrohet, sommarplaner och annat smått och gott. Så kul att träffa henne, hon är verkligen inspirerande och ger mycket bra tips. Sen var morgonen inte sämre när man smällde till på en ”Swedish toast” som var typ fattiga riddare doppade i kanelbullesmet, bland det godaste jag ätit. C somnade i min famn och var go och glad. Åh underbar morgon! 

Nu sitter jag i bilen på väg och kika sängbord som är stor prio hemma. Kram A 


  
 

 1. annika skriver:

  Hej,

  Jag är ute efter klänning till bröllop.. din långa dagmar klänning som du hade på någon middag va så fin på dig!!! O jag letar överallt efter den och verkar tyvärr slut.. du vill inte sälja den till mig kanske?? Haha!! Den skulle verkligen vara perfekt!

   1. annika skriver:

    Tack snälla för svar och för länken med klänningar!!!

    1. Jag letar själv klänningar! Satt igår kväll, hittade sååååå många fina på asos.com, har du kikat där?

     1. annika skriver:

      Det ska jag kolla också haha!! Tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..