LIVET SOM BLOGGARE 

 Hej vänner,

Jag tycker själv att det är jobbigt ibland när man ser helt perfekta bloggar med helt tokperfekta bilder. Men ni förstår att det inte är så bra hela tiden. Sätt inte så höga krav på er själva för att ni blir påverkade av allt runt omkring. Sanningen bakom många bilder är att det ser så vackert ut men att det egentligen ser kaotiskt ut där linsen inte ser 🙂 

Kram och godnatt! 

  När jag kom hem i dag…
Efter 20 minuter…men efter 20 minuter såg det ut som bild 1 igen haha

 1. Amanda skriver:

  Hej! Vilket fint rum – städat som stökigt 🙂 Var kommer mattan och lampan med de rosa skärmarna ifrån?

  1. Hej Amanda!
   Åh va gulligt! Tack 😉
   Mattan har jag köpt på Odengatan en mattbutik som ligger i korsningen Odengatan /döbelnsgatan. Lampan är gammal som vi sprejmålat svart och köpt nya lampskärmar till. Det finns ganska mycket liknande lampor ute i vintageaffärerna som du kan komma undan billigt. Lycka till! Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..