TIPS PÅ NYTTIGT SNACKS TILL HELGEN…

Hej på er, 

I dag var jag först på laserkliniken för att göra en behandling hårborttagning. Hårig grekinna som man är behöver man en och annan behandling haha. Nej men jag tror jag måste göra säkert 4-5 behandlingar till innan allt hår är borta. Dock så insåg jag att det är lönlöst att ta med C nu, eller i alla fall åka dit själv utan ”barnvakt” eftersom jag kan räkna med att hon vaknar när jag kommer in i salongen. Oavsett hur trött hon är så vaknar hon när jag kommer in, suck.. Det brukar vara en tjej där som kan hålla C men hon var inte där och jag kan inte direkt lämna henne utanför själv 🙂 Så jag fick boka en ny tid.
Därifrån åkte jag direkt till gymmet och körde en PT- timma med Helen. I dag var det ben och rumpa som fick jobba. Jag gjorde tre övningar med gummiband som jag ska filma och visa er nästa gång, så bra om man inte tränar på gym eller vill träna utomhus etc. Efter det var jag hon tandläkaren 😉
Nu har min kompis varit här på middag, kalkonschnitzel, pasta, tomatsås och stekt broccoli, yum!

I dag pratade jag med min kusin om hur mycket vi båda tycker om att äta. Dock känner jag att jag inte vill trycka i mig så onyttiga saker nu när jag tränar. Min kropp känns lixom ”renare” så jag vill hellre äta bra saker. Här kommer fem favoriter på snacks som jag gärna byter ut chipsen mot.

Rostade kikärtor (recept HÄR)
Edamamebönor med havssalt
Nöt & fruktbollar/chiabollar med lime (recept HÄR)
Torkade äppelchips (recept HÄR) ska göra i helgen..
Rostade kokoschips (köp i påse)

Dessa godingar kom Helena och Navid över med nu på kvällen till en kopp te. Allt är toksnyttigt och så gott (från Reload.. )


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..