NÄR LIVETS SANNING HINNER IKAPP DIG 

I dag hände något som jag så länge varit rädd för. Att någon i min närhet ska drabbad av något ont. Jag är så nära min familj och vet inte vad jag skulle göra utan dem. 
Jag skulle iväg på fest med alla bloggare på familjeliv. Jag hade längtat att äntligen få lämna barnen, göra mig iordning, äta god mat och skratta. Eftersom min man är i Singapore skulle barnen sova hos mormor och morfar. Vid 16 skulle jag ta en dusch och börja göra mig i ordning. Då sitter mamma med Corinne och skriker, hjälp ta henne jag svimmar typ, kommer inte ihåg vad hon sa. Sen ser hon in i mina ögon och ser verkligen rädd ut. Mamma som alltid är så tuff. Huvudet snurrar, hon har tryck över bröstet och är kallsvettig. Jag pratar med 1177 som ber mig ringa 112. Jag är imponerad över hur lugn jag är när läskiga saker händer mig. Ambulansen kom och tog med henne till St Görans sjukhus. Där röntgar dem henne och tar massor med prover. Timmarna från att hon och pappa åkte till att han ringde var så långa för mig, så många tankar snurrade i mitt huvud och jag kunde inte göra något annat än att vänta. Naomi grät i en timma efter ambulansen åkt, det var säkert hennes sätt att visa att hon var orolig. Det visade sig att hennes huvud var felfritt och allt detta förmodligen är ett sätt för kroppen att säga nej till stress. Hon är 57 år och har ett för stressigt jobb, för vems skull? Ett stort företag som byter ut henne mot någon annan imorgon när hon sprungit rakt in i den berömda väggen. Men ingen verkar tro att den finns innan den slår dig som en käftsmäll. Hälsan är verkligen det viktigaste vi har, hur ska vi annars kunna leva fullt ut? Nu hoppas jag hon blir sjukskriven och får vila upp sig, världens finaste mamma ❤️ Var rädd om dig och dina käraste, en dag finns dem tydligen inte där. 

 1. Emelie skriver:

  Usch vad obehagligt! Hoppas att din mamma får vila upp sig ordentligt nu & att det inte upprepar sig!
  Hälsan går ju alltid först, så är det.
  Kramar till henne!

  1. Ja så är det verkligen. Så jobbigt att man ofta hoppar tillbaka i kugghjulet igen. Jag ska verkligen stoppa henne nu..
   Tusen tack! Kram och ha en fin helg

 2. annika skriver:

  Ah shit jag ledsen!! Stackars din mamma!! Det där är jag livrädd för.. själv har jag nästan gått in i väggen pga mitt jobb.. Man måste verkligen lyssna på sin kropp.. så fort jag känner mig yr o stressad så måste jag träna o släppa allt hemma. Ser på min mamma som oxå är 57 att hon jobbar så mkt o måste ta det lugnt!!!! Fasiken alla är verkligen stressade o mår dåligt…. är det så vardagen ser ut??!! Märks att man blir äldre. . Sucks! !

  1. Usch, det är verkligen inte värt det. För vems skull? Gammal som ung, stress är verkligen farligt! Man tror inte att det är så skadligt eftersom det är ”psykiskt” men det blir fysiskt och kroppen säger tillslut ifrån.
   Vårt samhälle ser ut så här och det blir nog bara värre, därför måste man själv försöka stå emot! Kramar

 3. ÅH hoppas att hon mår bättre snart. Det är så fint när man för höra sådana här verkliga historier istället för att se bilder på pannkakor och blombuketter.

  Ha en trevlig helg!

  1. Tack ja hon mår bättre, tack och lov!
   Ja faktiskt. Man måste prata om ”dåliga saker” också, annars blir allt så fejk 🙁
   Hoppas du får en fin helg tjejen,
   Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..