NJUTNING OCH POLLEN

Hej finaste ni! 

Jag sitter hos mamma och pappa och njuter av solen. Dock tror jag att jag blivit pollenallergisk de senaste åren. Blir snorig och det svider i ögonen, det kan tydligen komma med åren och jag verkar ha haft den oturen. 

Min karl åkte till Singapore nu vid lunch så jag brukar alltid åka till mina föräldrar när han reser. Älskar att vara hos dem, så han får gärna åka på sina resor (läs: mot att han tar med sig någonting fint tillbaka) haha

I kväll ska alla familjelivsbloggare ha partaj, vi ska äta middag och förhoppningsvis ut och dansa efter. Ska bli så skoj! Det enda jobbiga är att C är så snorig (igen) så hon är lite ynklig. Men det går säkert fint att sova med mormor ❤️ 

 1. annika skriver:

  Åh kul o gå ut o dansa !!! Det va länge sen haha!! Det skulle man behöva! Min man reser oxå mkt, just nu i Tyskland. Sucks! Tur att vi har våra mammor..

  1. Blev inte som jag tänkt.. Läs mitt inlägg jag ska posta nu..ang tur att vi har våra mammor så jobbig kväll..

 2. Maria skriver:

  Vart kommer T-shirten ifrån? tacksam för svar:)

  1. Hej hej!
   Zara 59kr ☝️❤️ ny finns på Trf avdelningen

 3. har med stor problem med allergi. Om du inte gjort de redan så testa Loratadin tabletter, finns receptfritt på apoteket

  1. Ja!! Dem har jag köpt kämpar på nu!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..