SMINKTIPS – LÄPPOLJA JUICY SHAKE

I dag när jag träffade min kompis testade jag hennes nya läppolja från Lancome som jag måste tipsa er om. Jag älskar som ni vet färg på mina läppar och denna kan bli en vardagsfavorit. Konsistensen var så härlig för den är len och vårdande, inte alls klibbig som läppglas kan vara. Nu är detta i och för sig inget glans utan en läppolja med färg men den används på samma sätt. Den är en ganska stor applikator med en puff som känns som en make up svamp. Innan man applicerar så skakar man den lilla ”flaskan” så puffen suger åt sig oljan. Den heter Lancome Juicy shake. 


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..