KALAS = SOCKERCHOCK

Hej på er, 

I natt sov C så dåligt. Hon får fortfarande inget att äta på natten men i natt blev jag orolig att hon var hungrig eftersom hon inte kunde sova alls. Hon fick en välling vid 01 men hon fortsatte att sova dåligt hela natten, så trött idag! 

Vi var på Frozenkalas hos Melody som fyllde 4 år. Vilken energi man behöver för att gå på kalas, jag hade inte riktigt det i dag. Helen hade gjort så fint och så mycket gott. Jag märker direkt när N har ätit socker, hon blir totalt omöjlig. Hon lyssnar inte, springer som en tok och är inte alls sig själv. Jag ser hellre att hon äter popcorn eller liknade istället, men det är så klart svårt att undvika på kalas… När Naomi fyller 4 ska jag ha ett sockerfritt kalas, bestämde mig i dag 🙂 Finns så mycket gott man kan göra utan socker. 


img_5840.jpg

Kläder från Lindex 

  1. Erika skriver:

    Fantastisk blogg!!! 🙂

    1. Åh tusen tack sötnos!!! Wiiie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..