SOMMARBLOMMOR OCH HAGEL

Hej gulliga ni, 

I dag åkte jag, mamma och pappa med tjejerna till Ulriksdals handelsträdgård för att fika lite. Jag brukar åka dit när jag behöver lite energi. Blir glad av att strosa runt bland alla blommor och blad. Det känns som en liten oas där man kan lunka i sin egen takt. Dock, så var Naomi så jobbig. Hon lyssnar inte på någonting jag säger denna helg. Hon kanske saknar sin pappa, de är lixom bästisar och han ger henne uppmärksamhet hela tiden. 

Galet att det började hagla när vi skulle gå, aprilväder…

Nu ska jag och Naomi baka frukt-och nötbollar. Kram A


  1. Hanna skriver:

    Vilken snygg väska! Var hittar man en sån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..