TIPS NÄR DU SKA VÄLJA FÖRSKOLA

Todilo! 

Jag har några vänner som ska skola in sina barn på förskola efter sommaren. De har frågat vad jag har för tips när man ska välja vart de ska gå. (Även om det i Sthlm är väldigt svårt att välja fritt pga platsbrist). Men man ska absolut kämpa för att få den förskola man vill. 

Jag vill ge er några tips. 

Gå på magkänsla – den har oftast rätt. Hur känns personalen? hur bemöter de barnet första gången ni ses? Hur många barn vs personal är det på förskolan? 

Stoppa föräldrar när de går från förskolan – jag stod som en hök (lite skum känner man sig) och stoppade föräldrar när de gick hem från förskolan. Ställde frågor till de som vet absolut bäst, eller hur? Vad de tycker om personalen, lokalerna, maten, hur väl ger de information osv. Så smart för där fick jag de absolut mest ”färska” och ärliga svaren.

Kolla undersökningarna från Stockholm stad – även om jag tror att mitt andra tips är bättre så kan man alltid kolla hur föräldrarna svarat där. 

Lycka till!   1. den här texten handlar om tips att ansöka att barn i en förskola första tipsen är att gen på en magkänslla hut möten går och hur många barn finns i skolan och ledare.hur klasserna ser ut och hur lärarna behandlar sig med barn

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..