CHOKLADDOPPAD ANANAS MED KOKOS – PERFEKT FÖR SÖTSUGET

God kväll kära ni! 

I dag när jag hade hämtat på förskolan hittade Naomi en ananas i kylen och ville äta den. Jag hade sett ett recept någonstans på chokladdoppad frukt och kom på att  vi kunde göra det. Det var så klart lika enkelt och lätt som det låter.

Jag smälte mintchoklad i vattenbad. Skar ananasen i skivor och doppade dem i den smälta chokladen. Sen la jag dem på ett fat och strödde över kokoschips. Så enkelt och så gott! Naomi doppade också bananer och strödde över strössel. Små nyttiga klubbor 🙂     1. Ja så himla gott! Och lite roligare än bara frukt haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..