HOT BAHAMA MAMA 

Hola! 

Jag klickade hem nyheter till sminkhyllan för ett par dagar sen. Har varit sugen på The Balm och nu slog jag till på tre saker. Man kan omöjligt bli besviken på namnen heller, Hot Mama – rouge/skugga, Bahama Mama – bronzer och Marilou manizer – highlighter/skugga/skimmer 

Sminket har just testats och resultatet är positivt. Jag vet att jag lovat er tutorials. Har ju spelat in dem MEN jag får inte över klippen till datorn. Fattar ingenting, jag har testat på alla möjliga sätt men de har på någotvis sparats på kameran och inte på minneskortet. Måste gå till en kamerabutik för hjälp, eller någon här som vet? 

Nu ska vi strax på ”dags”bröllop, mer om det ikväll. Ha en mysig lördag! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..