DÅ VAR MAN GRAVID IGEN…

Hej hopp! 

Hoppas ni mår fint kära ni. I dag var jag hos Sara och korrigerade mina läppar lite. Väldigt förtjust i hur hon gör mina läppar, ingen ser att dem är fejk (=bra jobb). Tar bild imorgon.

Sen var jag med om någonting roligt. Jag skulle till Apoteket och handla allergitabletter. Så ställer jag mig i kassan och hon slår in tabletterna och tittar på mig och frågar om dem är till mig. Ja svarar jag. Då säger hon med chockad röst, men nej nej nej (!!) du får absolut inte äta dessa nu när du är gravid. Hahahah det tog ett tag innan jag kopplade. Så kollade jag ner på min mage och svarade, men jag är inte gravid. Jag började skratta för mig själv. Ser jag så knubbig ut? Hon svarade men oj jag tyckte din mage stog ut så mycket så du såg gravid ut, förlåt. Alltså hur vågar hon kasta ut sig det utan att vara säker. Tur att det var mig och inte en lite knubbig tjej som kanske skulle ta illa upp 🙂 

Sen har vi lekt i mamma och pappas trädgård. Min kära karl är på Ibiza och lever livet så vi passar på att hänga här 😉 


  1. herregud va klumpigt av henne. Inte säga tex ”Du är inte gravid va? För då ska man inte äta de här”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..