TRÖTT

Hola! 

Hoppas ni mår fint! Jag mår bra. Lite trött efter ett par dagars ledighet med mina vildingar, uppskattar att det finns dagis. Hur underbart det än är att vara med barnen så känner jag att Naomi inte får tillräckligt med stimulans. Vi är ju på landet och önskar att grannbarnen kommer ut i helgen 🙂 Vi försöker med allt som går haha men hon är turbo hela tiden. Sen har man den lilla som är så mammig och klänger på mig som en liten apa =  tok trött mamma!  

Jeans, Zara // Top (rea) h&m // Väska, Salta Stänk  1. Emma skriver:

    Wow vad jag känner igen mig! Så tacksam för dagis.. Min stora som också är turbo har sommarlov nu till i slutet på augusti och nästa vecka flyttar vi till hus….hålla reda på stora tjejen och liten ap-bebis i ett flyttkaos (pust, svett, panikattack osv osv…haha) MEN kul med hus! Alltid nåt :-)) Ha en fin midsommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..