GLAD MIDSOMMAR 

Kära ni.. 

Hoppas ni får en mysig dag. Vädret är inte riktigt med oss men det får man räkna med när det är midsommar. Jag har en fin regnkappa i alla fall. 

Det var lite jobbigt att vakna upp till Brexit beskedet. Väldigt oroväckande för hur det ska bli. 

En annan sak som oroar mig under helgen är alla barn som får se alldeles för mkt skit när vuxna i deras närhet dricker för mycket alkohol. Så vidrigt när man hör hur vissa blir, både mot andra och sina barn. Håll igen alkoholen med barn i närheten ❤️ 

Jag lägger upp ”min midsommar i bilder” senare. 

Stor kram 


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..