AJAJAJ

Hej hopp! 

Vädret är ju helt bananas, känns som man är utomlands. Finns inget bättre ställe att spendera dagen på när det är så här varmt än på landet. Hemma i stan får jag lite panik och känner stress att åka till en strand, packa picknick och allt blir ett projekt. Här är det perfekt! Dock så vaknade mamma i morse och har blivit magsjuk så idag var det verkligen intensivt att vara själv med dem 🙂 speciellt när vi badade på bryggan och skulle hålla koll på båda. Men det blev några dopp för oss, C är den som är minst badkruka. 

Sen jä*** sk** helve** så skulle jag bära in en sak genom dörren och slog i min tå i tröskeln. Alltså det var för tusan värre än att föda barn. Nageln slogs av helt och f*n va ont i gjorde. Jag tryckte tillbaka den och tejpade hårt. På Doktor google stod det att den kommer dö och ramla av så småningom men att det är viktigt att hålla rent. Någon som har varit med om något liknande? 


Våra fina regnkappor från Lindex som jag väl glömde att visa..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..