EN VECKA KVAR – NÅGRA SNABBA OM MITT GREKLAND

Hej finisar!
Vädret vänder snabbt. Jag hade planerat en heldag med sol och bad men det blir film i soffan istället. Kanske ett dopp i regnet! Om en vecka åker vi till Grekland, jag längtar ihjäl mig. Ska bli kul att visa er vårt ställe där och allt som hör till, underbart!
Vart har ni hus? Det ligger 20 mil från Aten nära de joniska öarna (Zakynthos, Kefalonia, Lefkas)
Vad är det bästa med Grekland? Maten, vattnet och det lugna livet
Hur länge ska ni vara borta? 6 veckor
Favoritmat? Fyllda zucciniblommor och små små friterade fiskar
Favoritplatser? Det finns så otroligt många platser jag tycker om i Grekland men jag älskar Atens riviera, Glyfada. Det är perfekt om man vill ha ett lite mer puls och exklusivare känsla. Förra gången vi var där bodde vi på The Margi, ett coolt boutiquehotell som jag vill rekommendera om ni funderar på Aten. Bor man i Glyfada åker man snabbt in till Aten med taxi där man kan shoppa och kanske göra lite utflykter som Akropolis.
Vad tycker du om värme om barn? Jag har varit utomlands med tjejerna många gånger, speciellt när Naomi var liten och jag har aldrig sett det som någonting negativt. De har sovit bättre och älskat att bada.
Ska ni göra några getaways? Jag och mannen funderar på att åka iväg några dagar, antingen till Zakynthos och klättra och se alla vackra grottor. Eller ta några dagr på Mykonos eller Santorini. Dock kollade vi hotell på Santorini och allt är tokfullt och galna priser, typ 10 000 kr/natt.

IMG_5602
themargeathens
The Margi, Athens
IMG_6018
cliff zakynthos
Blue caves, Zakynthos

    1. Åh Rhodos kan jag tyvärr ingenting om men jag får läsa dina tips om jag ska dit 😉

  1. Älskar Grekland! Vi åker dit varje år.
    Kan du prata grekiska? 🙂

    1. Va kul! Jag också..
      Ja det kan jag.. Jag är bäst när jag är nere i Grekland men pappa pratar med mig här hemma 🙂 dock svarar jag på svenska..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..