HUR KOMMER DET ATT BLI..

…Att ha ”semester” med barnen i flera veckor. Vi kom hem från landet nu för några timmar sen och jag känner mig helt slut! Nu låter jag som världens sämsta mamma men jag älskar förskolan. Naomi är väldigt intensiv och helt underbar, men det kräver så mycket av mig samtidigt som jag hela tiden ska hålla stenkoll på C. Jag gör N större än vad hon är och jag har verkligen försökt att sluta göra henne så stor men det blir så automatiskt. Frukost, mellanmål x2, lunch, middag och bara det är en pärs. Jag är så tacksam över förskolan! Nästa vecka åker vi, 6(!!) veckor i Grekland och jag tänker bara på hur det ska gå med kidsen haha. Dock inbillar jag mig att båda kommer att vara så stimulerade där hela tiden. Vi har pool i trädgården, massa leksaker, kusiner, strand osv.. På landet var det svårare. För det första försöker N och C leka men det går så där än så länge 😉 det blir kanske bättre om ett par år. Naomi hade ingen att leka med och var på mig och mamma hela tiden, därför blev det så påfrestande. Vi gjorde allt men hennes energi är på topp från 7.30-19.30 turbo!! När det var regn var det inte lättare.. Det bästa de hittade på idag var denna lilla lek 😉 Kanon för C som lär sig gå. 


Nu dricker jag Myntate på min favoritplats i lägenheten. Vi har en trappa upp till balkongen där man har tv:n rakt framför sig. Älskar att sitta här ❤️ Mannen landade just från Ibiza och efter den här veckan hoppas jag att han har något riktigt fint med sig hehe! Kramar A   1. Tack för att du skriver så öppet och ärligt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..