BRASSERI BALZAC 

I kväll träffade jag tjejerna på Brasseri Balzak på Odengatan. Va skönt det är att få vara för sig själv och bara skratta med sina vänner. Slippa tänka på läggning, blöjor och allt jag tänker på hela tiden. Vi hade så mysigt Jag, Bea och Cicci. Jag skrattade faktiskt så jag grät flera gånger, finns det någonting bättre? Det är ett härligt ställe, dock (stort dock) ska man inte gå dit om man är känslig för ljud. De har inte ljudisolerat stället så man blir helt slut i huvudet redan efter några minuter, inte bra.. Man vill lixom inte sitta kvar och dricka vin hela kvällen, synd! Men vi hade så mysigt och promenerade hem i solnedgången, yippie! Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..