ICE ICE BABY 

Hola! 

I morse var jag på min 5-6 behandling av hårborttagning med laser. Känns underbart att h mycket mindre hår nu på sommaren. Läs mitt först inlägg HÄR. 

Sen åkte jag med C till Mall of Scandinavia för att byta lite saker. Jag bytte, och handlade nytt. Som vanligt. Zara hade rea i hela butiken med massa fint. Jag köpte ett par härliga jeans, en söt topp och ett par vita jeansshorts. Vi åt lunch och strosade. Otroligt va mycket gladare hon är när man är ute och far.. 🙂 

Sen ringde min karl som hade hämtat Naomi och hämtade upp oss så åkte vi till Sosta och åt deras magiska glass. Jag åt vit choklad och hasselnöt, magiskt! 

Ikväll ska jag äta middag med tjejerna ❤️

 


Klänning, H&M // Väska, Stella Mccartney // Brillor, AmEyewear

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..