CORINNE BERÄTTAR – 11 MÅNADER

Hej babes (som min mamma brukar säga), 
Nu är jag tillbaka. Mitt förra blogginlägg (läs HÄR) blev så uppskattat så jag kör igen, Corinne a.k.a minibloggerskan.
I går blev jag 11 månader, 11 my god jag är närmare 1 år än jag någonsin varit. Mamma tjatar och tjatar om att jag ska lära mig att gå, whats up med hetsen. Jag gör så gott jag kan, känner att krypandet går så snabbt också. Jag tycker fortfarande att det är lite läskigt när dem släpper mig, alltså jag blir så frustrerad på dem för de kan ju inte bara släppa och tro att, ja vad? Att jag bara ska börja gå helt plötsligt. Nej så klart att dem måste hjälpa mig ner, det gör ont  i min rumpa, så skrattar dem också. Men det är så kul att gå när någon håller i mig. Den lilla vita vagnen som de köpt är så rolig, dock går jag från ena sidan till den andra sen fastar jag, så jobbigt! Men snart ska jag gå så där snabbt som min syster gör, det ser så kul ut. Lite läskigt och vingligt bara..

Min mamma tar mig till många nya ställen varje dag och jag älskar att vara ute och träffa nya människor. Jag tycker helt ärligt att det är tråkig att vara hemma med bara mamma, hon vill bara göra andra saker, hon hänger lixom inte med mig. Därför gillar jag att gå ut till parken, äta lunch med andra i min storlek, gå till roliga rummet på gymet, ja ni vet roliga saker.
De äter hela tiden och jag tycker att deras mat är mycket godare än den mamma ger mig. Nu har hon dock börjat förstå och ger mig samma som hon äter. Jag väntar hellre tills resten av familjen äter än att äta burken själv, jag får rysningar bara hon tar fram den och jag hör ”klicket”, då sticker jag. Jag älskar vatten, jag kan leva på vatten. Jag har lärt mig att hålla flaskan själv så mamma har lagt flaskor lite här och var så jag dricker när jag är törstig.
Vi var i ett annat hus förra veckan, mamma kallar det för landet. Det är skönt där. Man kan bada i ett stort badkar och titta på stora djur. Men första dagen glömde mamma mina strumpor så jag fick massa små prickar över hela fötterna som blev röda. Det sved men jag sa inget. Mamma petade ut dem stora och la olja på fötterna. 

Jag börjar verkligen gilla att sova, jag blir bara väldigt törstig på natten. Då får jag vatten. Ibland vaknar jag hungrig på natten men mamma tror att jag vill ha vatten, då blir jag tokig tills att hon tillslut ger mig välling. Det händer dock inte så ofta, jag är så trött så jag orkar inte vänta. Jag vill sova i mamma och pappas säng, jag vägrar sova i den lilla. Men mina föräldrar är smarta. När jag ska lägga mig på kvällen ger dem mig välling, den gör mig så dåsig så oftast slocknar jag direkt. Då ligger mamma eller pappa bredvid mig, mamma är bäst. Pappa har något i ansiktet som sticker mig, han pussas mycket också så jag tycker mammas kind är skönare. Det känns som de hela tiden vill gå. Jag förstår inte varför. Jag måste hålla i tröjan, ett halsband eller något annat så att de inte kan gå MEN dem smiter. Helt plötsligt märker jag att ingen är där, då gnäller jag lite så kommer någon tillbaka. Konstigt att de inte bara kan ligga still. Ibland försöker hon lägga ner mig i lilla sängen, då skriker jag. Jag gillar den inte. Men mamma har köpt en madrass till golvet, där lägger mamma mig så hon kan smita lättare, jag vet att det är därför men hon vet inte att jag vet.
Jag har lärt mig att vinka, när mamma säger hej då vinkar jag och alla smälter, så kul!

Nu är jag trött, godnatt! // Corinne 1. härligt att vi läsare får ta del av söta Corinnes framsteg.
  Jag tycker din blogg e toppen o läser den ofta. Har en nio månaders tjej här hemma som oxå gillar att ”flänga” omkring. Som småbarnsmamma är det perfekt att bo i en stad som Stockholm. Har tagit del av tips du gett angående barnvänliga restauranger. Tack tack;). Ha en fin helg med dina små hjärtan

  Johanna

 2. Elin skriver:

  Hej!
  Jag gillar verkligen din blogg och läser dagligen. Du känns så sjukt vettig. Har en dotter som är några veckor yngre än Corinne och undrar hur C sover på natten? Mellan vilka tider? För min Isabella somnar kl 18.330-19 och sover till kl 05. Sover hon till 0.530 kallar vi det sovmorgon. Därtill vill hon ha välling minst en gång på natten och tappar nappen och måste ha hjälp med den ett antal gånger. När lägger sig Corinne? Och hur länge sover hon? Och hur var Naomi? Slutade hon självmant med välling de flesta nätter eller gjorde du något speciellt? Många frågor, haha. Hoppas det är ok. Du är grym, keep up the good work.

  Kram

  1. Hej hej,
   Va roligt att du tycker om min blogg. Jg ska skriva ett inlägg om hennes sömn, läggning osv.. många i min närhet som frågar. Kommer snart 🙂 Tusen tack!!
   Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..