LEMONITA

 

När man är lyckligt lottad att vara omringad av citroner överallt måste man utnyttja det till fullo. Nr 1 på listan är lemonad. När jag var gravid och inte kunde dricka kaffe startade jag dagen med ett glas citronvatten. Det är bra mot illamående också.

Min lemonad: Jag tar 6-7 citroner, pressar ur saften. Häller i 2-3 msk socker (kanske blir nyttigare med honung men har aldrig testat). Detta blir väldigt koncentrerat så när jag ska dricka späder jag ut den med vatten. Mums! 

Älskade citron: Jag älskar att ha massa citron på sallad, kyckling, fisk, i vattnet för att piffa upp det. I håret för att förstärka mina slingor. På kroppen för att bli len och brun (på stranden). När jag känner mig väldigt allergisk shotar jag ren citronsaft. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..