Afternoon NAP

Hej babes 

Hoppas ni har det bra. Det finns så otroligt mycket fina miljöer att fota här så jag fotar som en galning. Hoppas ni gillar det 🙂 

Tänkte jag skulle berätta lite vart vi är. Vi har alltså ett hus några timmar från Aten i en underbar stad. Den är inte jättestor men det finns en stor stad ganska nära som heter Patras. Jag har åkt hit varje år sen jag föddes så förra året var så tråkigt! Men då fick jag ju lilla C istället så det vägde upp bra hehe. Livet är väldigt soft här. Dagarna är väldigt lika men väldigt sköna. Vi går upp ganska sent, hänger hemma länge, åker till stranden, äter lunch, sover siesta, badar hemma, tar det lugnt hemma eller går ut. Vi ska vara här så länge så man känner ingen stress att göra saker direkt som om vi bara skulle stannat 2 veckor. Hoppas ni inte tycker det är tråkigt, kramar A 

  1. Gaby skriver:

    Guuud vilka bilder!!! Älskade den där Corinne sover på dig. Modeller!

    1. Jaaaa den är sååå fin 🙂 pusss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..