SKALOMA OCH HAVSKRÄFTOR 


skal

hoppakilles

Hej fina! 

Idag åkte vi till en by som heter Skaloma. Otroligt vacker, dock inte lika skön att bada på med barnen.  Det blåste ingenting där och det var väldigt varmt, vi har en mindre form av värmebölja här. Tror det var 36 grader idag. Jag tänkte att det kanske kunde bli jobbigt med barnen men dem är coola med det. 

Sen åt vi lunch i Monastiraki, de har en fisktaverna som serverar dagens fångst. Vi beställde in en jättefirre och havskräftor som var fiskade av killarna, som har stället, kvällen innan. Smakade så klart magisk! Massa vin till det och vi har haft ytterligare en underbar dag, Yeah!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..