OFF SHOULDER SWIMSUIT

monastiraki1
monastirak5
monastirak9
monastiraki2

Swimsuit, Wolf & Whistles (asos.com) // Shorts, Vintage Levis

Hej hej, 

Innan jag åkte beställde jag hem några nya baddräkter. Har letat efter en off shoulder bikini länge nu men inte hittat någon bra. Däremot hittade jag den här fina. Jag vet att brännan inte blir lika snygg i baddräkt men man får växla lite. Dock sitter jag aldrig i solen så vi får se hur brun jag blir 🙂
Idag stannade vi hemma och badade i poolen. Sen åt vi lunch nere på fisktavernan, det är så lugnt överallt här för Grekerna har semester i augusti så vi är nästan själva överallt. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..