COCO LOCO

 

coco

Hej finisar

Hoppas ni mår fint! Vi mår bra. Den enda som verkar få solsting av värmen är Naomi. Hon är inte riktigt sig själv här. Hon är ganska gnällig, äter inte så bra, sover konstigt och får den där konstiga nattskräcken då och då, även när hon sover på dagarna ibland. I dag vaknade hon, eller hennes ögon var öppna men hon var helt borta. Hon skrek så konstiga saker, och hennes ögon såg så läskiga ut. Usch! Jag förstår inte varför hon får så. Vi lägger henne till sängs tidigare nu så går vi ut själva på kvällarna och mina föräldrar passar barnen. 

I går var vi på BBQ fest hos min kusin som bor granne med oss. Vi hade så så kul, dansade halva natten och vissa avslutade med ett dopp i poolen hos oss. Underbar kväll! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..