SAD

Jag kan inte sova. Hela dagen har varit lite konstig. Jag känner mig inte som vanligt, inte lika glad och sprallig. Mer låg och ledsen. Mitt hjärta är fyllt av sorg, tårar och oro för vad det ska bli av den här världen. En värld så fylld av ondska och hat. En värld där mina barn ska växa upp, och hur kommer den att se ut då? Ska vi leva i rädsla och inte kunna besöka platser man vill, gå ut och fira när man vill eller se världen. Man ska inte stoppa sig själv men jag kan inte låta bli att tänka en extra gång när jag ska göra något där det är stora folksamlingar. Mina tankar går till alla familjer och vänner som drabbats av gårdagens hemska hat 💔 #stoppaterrorism 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..