TAFFY/KOSMETISK PIGMENTERING ÖGONBRYN EFTER 1 ÅR

Många frågar mig om mina ögonbryn som jag gjorde gör snart ett år sedan. Jag gjorde kosmetiskt pigmentering eller 3D tatuering. Man går in med en liten skalpell och målar små hårstrån. HÄR kan du läsa mitt inlägg om det.

Det finns nästan inga som skriver om hur de har blivit efter 1-2 år eftersom det är så nytt. Jag frågade hon som gjorde mina ögonbryn om hon hade sett några som hon själv hade gjort efter ett par år. Det hade hon inte. 

Det är ju väldigt väsentligt när man ska betala 4500kr och tatuera något i ansiktet, att resultatet ska vara bra, även efter ett par år. 

Jag tycker inte om mina ögonbryn alls. För det första bad jag henne att göra en ljusare färg eftersom jag alltid har passat bättre i en ljusare färg och inte svart. Jag har ganska ljus hy och mitt hår är ganska ljust. Hon sa att jag har mörka hårstrån och att hon inte ”tar emot” önskemål utan att hon gör den färg som ögonbrynen är. Jag hade hellre sett att hon gjorde ljusare och att jag i så fall kan fylla i. Hur gör man istället ett par tatuerade ögonbryn ljusare? Nej omöjligt! Så mina blev FÖR FÖR mörka och hårda. Hon sa hela tiden, de kommer blekna och ljusna men mina har ett år senare övergått i en gråaktig färg (ful) fick höra senast igår av två personen som undrade varför de blivit grå. Sen missade hon ett par hårstrån så där måste jag fylla i. Sen får jag alltid lägga lite foundation på ögonbrynen för att de ska dämpas lite. 

Jag vet dock flera av mina vänner som har gjort samma behandling och är toknöjda, MEN! Alla dem har ljusa ögonbryn och har fått en så fin färg. Jag rekommenderar inte att göra detta om du har mörka ögonbryn och inte passar i ”hård” look. 

Hur de bleknar verkar vara väldigt individuellt. Mina är alltså typ samma hårda men i en gråare ton. Mina två vänner och min svägerska har ingenting alls kvar efter 6 månader.

 

 1. Hej!
  Är efter bilden ifrån ditt slutliga resultat, alltså efter återbesöket?

 2. Jenny skriver:

  har kvar rester av skiten fortfarande det har snart gått 3 år. Hoppas att det går snabbare för dig.. inte kul när man blir missnöjd 🙁

  1. alexia skriver:

   Fy fan! Jag avskyr det… inte borta för mig heller..

 3. Agatha skriver:

  Det ser väldigt bra ut på bild, men du har rätt att på nära håll så ser de gråa ut. Trist att du inte blev nöjd:( men jag tycket du ska gå tillbaka till tatuersren och typ reklamera. Be henne korrigera (kostnadsfritt) det som går att korrigera. Det är det minsta dom kan göra efter felbehandlingen. Hut länge sitter färgen i?
  Underbara Grekland bilder 🙂 kram

  1. Tack hihi!
   Den sitter i 2-3 år så det ska bli spännande att se hur dessa sitter..
   Kramar

 4. Tack för detta inlägg. Precis vad jag behövde läsa.
  Idag har ju var och varannan människa dessa ögonbryn.
  Jag tycker det ser ganska onaturligt ut på väldigt många.
  Glad för ditt ärliga inlägg.
  Hälsningar Skåne.

  1. Ja usch naturliga är bäst!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..