KLIMA SUNSET

klima
klima6
sunsetklima
klima8
klimabeauti
crosklima
klima11
Den här platsen är den absolut vackraste jag har varit på. Det är ett lugn och en utsikt som varken går att fånga på bild eller beskriva. Vi åker hit ett par gånger när vi är här. Platsen ligger 5 minuter från oss uppe på ett av bergen. Man är alltid ensam där så det är verkligen en plats man kan komma och njuta av. Korset är en symbol för alla som stupade under 2:a världskriget. Det var lite läskigt att stå där men det var det värt för bilderna blev så vackra 🙂

Skirt, H&M // Blouse, old

  1. Wow, vilka fina bilder. Och wow för den snygga kjolen, superfin på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..