CLOUDY DAY

cappu

gos
cappu2

evico
frutti

puss2
I dag var det för första gången molnigt. Man blir bortskämd med att det alltid är sol, men i dag var det riktigt skönt. Jag fixade mina naglar i går på morgonen, så skönt! Dem hade blivit så långa och fula. Jag älskar att ha fina och välvårdade naglar. Nu valde jag en vit/cremefärg så snyggt nu på sommaren. Det bästa här är att de kommer hem till dig och fixar naglar, hår, vaxning eller vad du vill. Chrissa är en ung tjej, så gullig och så duktig. Hon har väskan i sin bil och åker hem till dig. Jag önskade att det fanns i Sverige. Speciellt som småbarnsmamma skulle det vara perfekt, slippa planera så mycket 🙂 Hon tog 25 euro för shellack fötter och händer (my god va billigt).
Top, Bershka // Shorts, Gina Tricot

 1. Diana skriver:

  Väldigt fina bilder.
  Grekland är underbart.
  Dina solisar är jättefina. Är det något speciellt märke på dem?

  Ha en fin dag!

  //Diana

  1. Ja helt magiskt!
   Just dessa är AM Eyewear annars har jag på de andra bilderna ett par Karen Walker, Celine eller H6M

   Ha en jättefin dag! Kram
   A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..