CORINNES 1-ÅRS KALAS


Hurra hurra för min lilla älskling idag! Ett år har redan gått sen vi såg varandra första gången. Hon är en helt magisk liten flicka. Jag kan inte förstå hur man kan vara så snäll och nöjd hela tiden. Hon äter helt oregelbundet här på semestern och lägger oss sent, men hon klagar aldrig. Hon skrattar hela tiden och älskar att somna i min famn. Jag är så lycklig att jag får vara just hennes mamma. 

Vi har ju nästan hela släkten här i Grekland, förutom tjejernas farbror med familj så på förmiddagen hade vi kalas i huset. 20 personer på tårta, kaffe och bad. Så mysigt! C fick massa fina saker, mest kläder. Höjdpunkten för henne var nog när hon fick ”gå loss” på en bit tårta 😋

Nu är vi alla på stranden ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..