CASTRO

castro
sunsetcastro
caskl
hioppp

castronafpaktos
Hej hjärtan, 
Igår kväll åkte vi upp till borgen som ligger på toppen av berget som nästan omringar stan. Utsikten är helt magisk och inte blir den sämre med en solnedgång, wow! vi åt lite glass och bakelser innan vi skulle äta middag. Det var bröllop i stan så hela hamnen var full av bröllopsgäster, 350 gäster, orkester, (vatten)-tält som värsta maratonloppet. Så så vackert, som en dröm! Naomi har haft ont i halsen så vi var med henne till doktorn och fick medicin. Snart åker vi till Aten och hänger där innan vi åker hem. 11 dagar kvar i Grekland sen är bloggen som vanlig igen hehe, nu har den lite ”semester”. Kramar
pss imorgon kommer jag ha en tävling på instagram @alexiiak håll koll!

 1. Catta skriver:

  Hej har nyligen börjat läsa din blogg. Jag har aldrig förstått mig på det här med att läsa om någon annans liv, men hamnade av en slump på din och har fastnat. Du är värkligen en inspirerande person. Älskar klänningen du har på den här bilden, du kanske kan avslöja vart du köpt den.

  1. Hej tjejen,

   Åh va glad jag blir! Jag har egentligen inte heller gjort det men på senare år förstått att man får så mycket inspiration om man hittar rätt person bakom bloggen 🙂
   Tusen tack!! Det är en läderkjol från h&m och en topp från Zalando, märket heter Suiteblanco
   Stor kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..