NAOMI 4 ÅR MOODBOARD

naomi4

Inbjudningskorten håller jag i min hand men har jag skickat dem. Nopp! För digital i min hjärna. Känns så omständigt att hitta adresser, skriva adressen, köpa frimärken och slutligen skicka. Tid ska det ta också innan de kommer fram. Men det är ändå så himla skoj när de där små korten dimper ner i brevlådan, knappt en gång per år 🙁


Naomis ska ha kalas om några veckor, 30 september blir hon 4 år, big G! Vi har hyrt en underbart fin lokal nära oss. Så skönt att inte ha kalaset hemma. Dessutom har lokalen stora vackra dörrar ut mot en lekplats, så om vädret är fint kan kidsen springa där. Naomi vill ha tema ”fint” säger hon och önskar sig bara en fladdermustårta (!!) alltså, what! Hur ska det passa in i mitt gulliga fluffiga tema. Aja, bara att fixa en fladdermustårta då. Jag tänker att jag gör en sån till hennes födelsedag och kör fluffiga fjärilscupcakes till kalaset. Jag gillar cupcakes mer än tårta. Jag tycker tårta blir så sladdrigt och ingen äter ju tårta nuförtiden känns det som. Det flesta jag ska köpa finns på Lagerhaus och ballongerna på Partyland.

 1. Leila skriver:

  Oh! Tack för svaret! Vi forsätter att leta

 2. Leila skriver:

  Hej Alexia! Jag letar också desperat efter en lokal för min dotters kalas här i Stockholm! Hon fyller år i december! Kan du skriva adressen till den lokalen som ni har hyrt?! Hälsningar L

  1. Jag kollade upp detta men grejen är att man måste tillhöra föreningen så jag har hyrt den via min vän som bor i den föreningen..
   åh!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..