AFTERNOON TEA PÅ SKETCH – SOM EN ROSA DRÖMHej! 

I vi hade en så galet rolig kväll i går som jag vill berätta om, men jag ska göra en samanfattning av hela Londonresan och ge er en liten guide till de ställen vi har varit på senare. 

I dag åt vi Afternoon tea på Sketch. Jag har velat göra det här sen jag såg första bilden på den rosa vackra restaurangen på instagram. Min älskade Rondek som jag är här med fyller dessutom år idag, jippie! Vi beställde deras färdiga paket med champagne. Små minimackor, bakverk, scones och så klart hur mycket olika teer som helst. Bara att vara där i den otroligt vackra atmosfären var halva upplevelsen. Personalen var så gullig och de bytte ut och fyllde på så fort du ville. Innan vi skulle gå besökte vi den minst sagt skumma toaletten. Vita ägg/ rymdskepp som man gick in och konstiga speglar som gjorde mig snurrig. 

Sketch är absolut värt ett besök om du är i London. Afternoon tea med champagne kostade 760kr/ person. Boka i tid. 

  1. Jenny skriver:

    Var kommer din snygga rosa sweatshirt ifrån?kram

    1. Hej!! Den är från h&m köpte den i london men jag har sett den här i grått. Så fin med puffiga ärmar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..