GRANGER & CO





Hej härliga söndag! 

I morse åt vi frukost på The Granger i Notting Hill. Först blev vi skrämda av den långa kön men blev istället ännu mer sugna på deras ricotta pannkakor. Vi väntade en halvtimma och servitören underrättade oss hela tiden om hur läget såg ut 🙂 

Vi beställde ricottapannkakor med banan och sirap, brioche med sylt och pistagenötter, och en magisk scrambled egg med avokado och toast. Den sista var favoriten även om pannkakorna var smarriga dem med. Briochen var lite för söt med all sylt. 

Jättemysigt ställe och bra priset. Värt ett besök om du ska till London. Mer om det i min lilla Londonguide som jag ska skriva. 

Hörs snart, kram A 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..