SVETTIG DAG


Hej hej! 

I dag tog jag en sväng till Humlegården med Corinne för att få lite luft. Det är kaos (!!) och svettigt att vara ute med henne nu. Hon är på allt, springer helst rakt ut i vägen, lägger sig ner på golvet i bussen för att hon blir sur för att hon inte får stå upp när bussen kör, ska absolut inte sitta i vagnen utan hon ska gå själv. När vi kom till parken dög det inte med att gunga, hon skulle gunga de andra bebeisarna och blev tokig när jag bar bort henne. Jag skulle träffa upp Karin som hade köpt en present till Naomi som fyller 4 år nästa vecka. Sen gick vi hem vääääldigt långsamt 🙂 så svettigt att vara ute med henne. Men jag måste tänka på att hon har den bästa tiden i hennes liv just nu haha. I morgon kommer min lilla Londonguide upp och jag åker till landet med tjejerna. 

Tröja, Lindex Holly & Whyte // Byxor, Zara 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..