SOCIAL MEDIA PARTY KLÄNNING

smp1
smp2
På lördag är det dags för Social media party och då måste man så klart ha en riktig pangklänning på sig. Förra årets klänning blir svår att slå när jag var klädd i den här drömmen (nedan) från Dagmar. Jag har beställt en av dessa klänningar från asos.com och jag hoppas att den sitter lika fint på mig som på modellen på bilden. 😉 På lördag innan festen har vi också Naomis kalas som jag planerar för fullt.

Vilken klänning gillar ni mest?

dagmarklanning

 1. Gaby skriver:

  Den sista svarta eller vita nr 2

 2. Cicci skriver:

  Tycker om de 2 klänningarna på andra raden längst till höger och längst till vänster 🙂

  1. Riktiga Cicci klänningar 🙂

 3. Nata skriver:

  Gillar allihopa-förutom den röda…
  🙂

  1. Ja, den röda kändes lite ”strandig” haha den blev det inte 🙂
   Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..