SAMMET TILL HÖSTEN 

Sammet är ett material som modekedjorna spår kommer slå stort i höst.Bild från gårdagen, pss har hittat mina loosefit skinnbyxor. Visar er snart.. (foto ELLE) 

Hej hej godkväll gullisar,

Hoppas ni har haft en fin torsdag. Jag är helt slut, jag har planerat kalaset, slagit in presenter, beställt cupcakes och annat smått och gott som vi ska bjussa på. Jag känner att Naomi är så glad och taggad för årets kalas, det är nog första gången som hon verkligen FÖRSTÅR att hon ska ha ett alldeles hejdundrande kalas, och verkligen längtar så! Det gör mig så glad ❤️


I morgon ska jag plåtas för tokcoola märket DAISY GRACE – hur snygg är inte deras kostym i sammet, en dröm till hösten. Jag är ju så inne på SAMMET just nu, skor, jacka, byxor, kjol – ja allt vill jag ha!

Hörs imorgon, A

  1. Lotta skriver:

    Åh, skinnbrallorna! Var kommer de ifrån!? 🙂

    1. alexia skriver:

      Köpte dem från ett märke som heter YAS supersköna, var på rea så skynda skynda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..