BEBISMYS MED VÄNNER

Känslan av att hålla i och dofta på en litet bebis är svår att slå. Idag åkte jag och mina andra två bästisar till vår kompis som fått den sötaste lilla pojk.


Jag blev helt kär i lilla Joel idag. Min vän Cicci har fått en liten bebis, nu veckor, som vi idag fick träffa. Han var så liten och gosig, man glömmer snabbt hur små de varit. Bea min andra vän satt och grät och jag och Aida kunde inte prata och bara satt och kollade på honom. All eyes on him! Vi åt lunch, och fikade.

Cicci ursäktade sig direkt när vi kom men, ”åh förlåt jag känner mig inte alls fin, inget smink, inte hunnit det eller det..” Vet ni! Hon var så fin och såg precis lika pigg och glad ut som vanligt, men jag känner igen mig. Jag kommer ihåg när jag hade fått Naomi, jag kände mig trött, ful, och trivdes inte alls med mig själv. När jag fick Corinne var det helt annorlunda. Jag var back on track så snabbt och klädde mig i mina vanliga kläder, tog 5-10 min på morgonen och fixade till mig och gjorde det jag ville. Det var en annan känsla när jag fick C, man var lugnare och tryggare. Det är så viktigt att inte tappa bort sig själv när man får en bebis, 98 % av all fokus går till bebisen, och de där sista 2 % (typ) lägger man på sig själv. Jag kände mig så mycket gladare när jag fick Corinne, när jag verkligen var mig själv, hade mina vanliga kläder (inte mjukisar), sminkade mig, fixade håret osv.

Vi föräldrar är verkligen grymma som tar hand om de där små liven 24/7 – det måste man också tänka på!
Nu ska jag på partaj, kramar Alexia

Topp, Lindex // Skinnbyxor, YAS // Corinnes klänning, Cubus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..