MITT INSTAGRAMKONTO

Här lägger jag upp glimtar från min vardag, följ mig vettja!

insta

Jag älskar Instagram, och hittar dagligen massor med inspiration där. Jag lägger upp glimtar från mitt liv, och skriver ofta om jag har publicerat ett nytt blogginlägg. Om ni vill följa mig där heter jag @alexiiak

Kram Alexia

 1. Ja, den appen har jag! Den är toppen. Följer du Mimi Ikonn på indtagram? Hon la nyligen ut en video på youtube hur hon redigerar sina bilder. Den är väldigt bra, se den 🙂 Men dina är finare, vore kul om du berättade lite mer ingående hur du gör. Jag har läst det tidigare inlägg du skrivit om det! Det var toppen 🙂

  Kram

  1. alexia skriver:

   Skulle också kunna göra en film, ska kika på hur jag gör det!
   Tack 🙂
   Kram A

 2. Du har så fina bilder!
  Du har en så fin redigering på dom och liksom en ”röd tråd” på filter. Dom ser liksom lite beiga ut (hur stavas beige haha) och en matt effekt. Vilket filter är det som du använt? Det ser inte ut som ett vanligt instagramfilter 🙂

  Kram

  1. alexia skriver:

   Tack snälla 😉
   Ja, jag gillar det! Jag använder olika filter men nästan alltid appen vsco cam – den har många olika filter som är jättefina, har du den appen?
   Stor kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..