SOLIGT PÅ LANDET

Jag är en riktig sucker för att åka ut till landet. Det är så lugnt och skönt här, och man varvar ner på ett helt annat sätt här ute.

lamdr

Processed with VSCO with c4 preset

naomii
naomi
cubus
 

cubusrosett

Hej från landet,
Min kära man fyller 30 idag men hans vänner hämtade honom kl 05 i morse och tog honom till Marbella, så kul! Älskar sånt 🙂
Jag och tjejerna hade tänkt att vara hemma, men när jag såg att det var så soligt och fint frågade jag Naomi i morse om hon ville vara i stan eller åka till landet, landet så klart svarade hon. Så vi packade ihop en väska och åkte ut. Naomi kan bli lite åksjuk när vi åker bil så vi fick stanna en gång på vägen och kräkas, my gad! Men väl ute var det så mysigt, soligt och inte så kallt så vi har varit ute mycket.

Naomi: Kjol, Lindex // Polo, Cubus // Corinne: byxor (så mjuka och sköna) och jacka, Cubus // Skor, Ralph Lauren // Min jacka, Zara // Mössa, gammal från en julmarknad

LOADING..