FOKUS VECKA #47

Ny vecka nya möjligheter. Låt oss se vad vecka 47 ska bjuda på.

fokusss

Förra veckan började lugnt. Jag höll mig varm i pälsen från Rodebjer, åt en härlig lunch med Michaela och hade några mötet. Jag undrade vad ni ville läsa mer om och mode verkar vara poppis, kul för det är just det jag älskar. Sen lovar jag lite bilder från lägenheten och mer barntips. Sen träffade jag min väns bebis, var på en rolig fest, bjöd på lite hårfavoriter och avslutade helgen på landet med den vackraste morgon jag sett.

Att göra:
I dag behöver jag köpa det sista inför kvällens mama-gala. Jag är så laddad! Det är en intim middag med ett 70-tal andra mammor, massor med härlig underhållning och Tilde de Paula som konferencier.  Jag ska ha en magisk klänning på mig från Deitas som jag vill visa er direkt. Dock behöver jag köpa brösttejp asap, har aldrig haft det förut men hoppas kunna hitta en bra som håller allt på plats. Tisdag ska jag på lunch med Gina Tricot, onsdag lunch med Åhlens och på kvällen till Junibacken. På torsdag ska jag på en fantastisk middag och prisutdelning, och sen måste jag vila hela helgen och adventspynta 🙂 Jag blir helt slut innan veckan har börjat haha. Så mycket kul att se fram emot, kram och ha en bra härlig vecka!

Jag har totalt glömt att visa er min outfit från festen jag var på i torsdags. Jag hade ett lite galet set från Baum und Pferdgarden. Helt magiskt om ni frågar mig, och väldigt skön. Det kändes som att jag skuttade runt i en lyxig, cool pyjamas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..