LUNCH HOS GINA TRICOT – SS17 I SIKTE

Pastelliga färger, volanger, blusar och söta klänningar. I dag var jag och Malin hos Gina Tricot på en mysig lunch och kikade på vad de kommer att bjuda på i vår.

blo
poke

img_7603

Processed with VSCO with c4 preset

gina
floer
keps
filippa

Jag och Malin från mama var i dag uppe hos Gina Tricot på en mysig lunch. De bjöd på Pokébowl, som jag har blivit helt besatt av, så gott och fräscht! Vi pratade om deras kommande vårkollektion SS17 och kikade på allt fint som kommer att dundra in i butikerna mellan januari och mars. Det rosa modet som har slagit stort i höst håller i sig, blandat med lite sportigare bomberjackor, volanger, snygga jeans och en keps som jag bara måste ha. Tydligen kommer jeanskjolen att vara ett ”keypiece” i vår, spännande! Nu längtar jag efter varmare väder haha.

Byxa, Filippa K // Blus, Filippa K och kepsen från Gina Tricots SS17 (i butik snart)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..