VILKEN KVÄLL – ÅRETS MAMA

Igår var det Årets mamagala som bjöd på en oförglömlig kväll på många sätt. Vi skrattade, grät, njöt och hade det fantastiskt.

Vilken kväll vi hade igår. Det var Årets mama- partaj på Oaxen på Djurgården. Det var en magisk kväll på alla sätt. Mitt bord var grymt härligt, jag satt med de charmiga tvillingarna Angelica och Jessica, Emma Danielsson, Ditte Svanfelt, Nisse, Manne och Lisa. Vi hade så trevligt! Maten på Oaxen var fantastiskt god, och desserten var pricken över i:et. Danny Saucedo bjöd på underhållningen som var i världsklass 🙂

Kvällen bjöd på mycket skratt men desto mer tårar. Tilde de Paula, som var konferencier för kvällen, visade en video från sin resa till Turkiet (eller kommer inte ihåg vart hon var) där hon träffat barn i alla åldrar som går igenom någonting inget barn ska behöva göra. Fly från sina hem, köa i timmar utan att säga ett pip, frysa, vara utan mat och dryck i dagar. Vi kan inte föreställa oss vad de människorna går igenom. En annan som rörde de flesta till tårar var Elaine Eksvärds berättelse om hur hon, sen hon kunde minnas, utsatts för hennes pappas vidriga handlingar. Han hade i flera år förgripit sig på henne sexuellt, och enligt undersökningar är detta någonting som minst två barn i varje klass går igenom. Det här tar fram så mycket ilska i mig, hur kan det finnas så sjuka människor. Elaine blev ”Årets mama” och jag hoppas att hon lyckas i kampen med att göra två till noll.

TACK tidningen mama för en oförglömlig kväll!

Klänning, Deitas // Skor, Casadei // Väska, Lindex // Ringar, Maria Nilsdotter // Örhängen, Lara Bohinc

 1. Maria skriver:

  Tilde visade väl bilder från SIN resa.

  1. alexia skriver:

   oj skrev jag fel! My bad, ändrar direkt. Blir lite stressigt ibland 🙂

 2. Ida skriver:

  Hej,
  Wow, vad fin du var på galan! Du passar verkligen i den färgen!
  Jag har en liten tokig fråga som egentligen kanske inte alls passar in här. Men det är så att jag ska köpa en ny klocka och funderar på en datejust från Rolex. Jag tycker mig skymta en sådan på din handled och jag undrar helt enkelt hur du trivs med den? Vilken storlek har du på din? Som sagt konstig fråga men jag har beslutångest deluxe;)
  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

  1. alexia skriver:

   Tack snälla! Jag har mailat dig 🙂 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..