FLOWER POWER

Grått, rosa och vackra broderier, en underbar tröja som jag matchade med bruna skinnbyxor.

blomma
blomma4
blomma7
blomma99
blommmm
chanel
corinechaneee
detail
detalj
blomma8
blomma9

Hej fina, Här kommer en bildbomb från dagens outfit. Jag älskar grått och rosa, vilket kanske syns på mina bilder och den här tröjan har allt jag älskar. Den är skön, lite romantisk med broderierna och mina favoritfärger. När vi skulle fota ställde sig Corinne vid väggen och började kasta slängpussar till kameran. Vi skrattade så mycket och det syns på bilderna hur kul vi hade. Sen började hon skrika efter min väska och hur söt är hon i den?

Jag: Tröja, h&m // Skinnbyxor, Dagmar // Skor, h&m
Corinne: Jeansleggings, h&m // Jacka, Cubus // Skor, Ralph Lauren

 

  1. Anna skriver:

    Hej! Är tröjan ny??😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..