TIPS FÖR DIG SOM TAPPAT HÅR

Äntligen! Som jag jag letat, och äntligen har jag den i mina händer.

woww
wwoo

När jag var hos Nadire på Salong Najs i måndags, visade hon mig en produkt som jag så länge letat efter. Ett puder till hårbotten. Det kan låta konstigt, men för mig som tappade väldigt mycket hår längst fram är det fantastiskt. Om jag t.ex. har håret i en tofs, kan jag ibland se jag skallig ut. Nu pudrar jag på den här i botten och vips ser man helt plötsligt ingenting, och håret ser dessutom tjockare ut.

Den är också bra för dig som har utväxt eller grått hår i botten som du vill dölja, grymt! Finns i många färger på t.ex eleven.se

  1. Happy Black Friday!
    Kikar in för att önska dig en fantastisk helg. Äntligen fredag!
    Miljoner kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..